Over Kattenkoppen

Hallo!

Wij zijn Ruby (24) en Effy (23) de Jong. Wij hebben al bijna 6 jaar een relatie en zijn al ruim 4 jaar verloofd, we wonen samen met onze hond, konijn en drie katten in een stadje genaamd Schoonhoven.

rubyeffykattenkoppen

Op dit blog kun je lezen hoe wij ons dagelijks bezighouden. Wij eten allebei veganistisch en proberen milieubewust te leven, af en toe zal er dus een recept op dit blog terecht komen.

Ook bloggen wij over dagelijkse vreugde en problemen. Wij hopen dat jullie er net zo van kunnen genieten als dat wij doen! Omdat wij net beginnen met bloggen zijn opmerkingen en reacties zeer welkom. Wees dus niet bang, we bijten niet!

Apparatuur
Wij maken foto’s met onze grote liefde, de Canon EOS 700D met Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS lens en een iPhone 6. Alle foto’s op de website zijn door ons met veel liefde gemaakt, mits anders vermeld. Als je de foto’s wilt gebruiken kun je het altijd vragen of vragen wij je vriendelijk om een link naar onze website te vermelden.

Adverteren
Wij laten altijd zien of de producten die wij gebruiken in onze blogpost gesponsord zijn. In principe schaffen wij alles zelf aan, mits dit anders vermeld is.
Het is mogelijk om bij ons te adverteren of een product te laten reviewen. Dit doen wij alleen als wij hier zelf achter staan. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan via contact.

Liefs Ruby & Effy

Advertenties

6 thoughts on “Over Kattenkoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s