Bye Bye Gouderak!

byebyegouderak-klaar
Hiep hiep hoera! We gaan verhuizen! We zijn hier echt super blij mee want we wilden al heel lang weg uit dit stomme boerendorpje Gouderak. We wonen nu nog in een bovenwoning met mini-balkon, maar dit gaat snel veranderen, we krijgen namelijk een tuin!!!! Zoals jullie misschien al weten wilden we al heel lang een huisje met een tuin en dat is nu dan eindelijk gelukt. Ons nieuwe huis ligt ook nog eens heel erg gunstig, Effy kan binnen 2 minuten naar haar nieuwe school lopen en de winkels liggen naast de deur. We hebben de sleutels nog niet, waarschijnlijk wordt dit rond 7 augustus. Wel zijn we al druk bezig geweest met het uitzoeken van spullen, weggooien en inpakken. Dit is ook de reden waarom we de laatste tijd niets meer aan ons blog hebben gedaan. We hopen na de verhuizing onze planning weer op te pakken, maar voor nu komt er misschien af en toe een keer een artikel online want we zijn de komende tijd heel druk met schilderen en verhuizen.

Hier nog wat mooie kiekjes van Gouderak.
byebyegouderak4

byebyegouderak3

 

We hebben ook nog een foto van ons nieuwe huis voor jullie.
byebyegouderak1

Tot snel!

Advertenties

11 thoughts on “Bye Bye Gouderak!

 1. Ooooh wat fijn! Een tuin is echt heerlijk, maar ik hou ook wel van het dorpsleven. Maar liever in een stad met tuin dan in een dorp zonder tuin. Ik woon nu ook in een stad met een tuintje.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja een dorp is ook erg gezellig, maar het moet dan wel het juiste dorp zijn. Wij zaten in een net iets te klein dorp waar iedereen alles over elkaar weet, dat vinden we niks. We gaan nu naar een “stad”, het is eigenlijk meer een groot dorp maar het wordt een stad genoemd :’) Fijn dat je ook een tuin hebt! πŸ˜€ wij zijn verliefd op de onze!

  Liked by 1 persoon

 3. Haha ik verkies een dorp echt boven een stad, maar een stad kan ook zeker dorps aanvoelen als je niet in het centrum woont. Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie blij zijn met jullie huisje mΓ©t tuin! Meer ruimte om je heen, lekker buiten. Dat wordt genieten! πŸ˜€

  Liked by 1 persoon

 4. Ja! We hebben de sleutels 3 augustus gehad πŸ˜€ Eerder dan verwacht! Ja er is een klein stukje wat opzich wel mooi is tussen de weilanden enzo, maar verder kun je er binnen 2 minuten doorheen fietsen en zijn er amper winkels en stomme ziekmensen :’) Geniet van jullie dag morgen!!!!!! πŸ˜€ Wij doen een anti-regendans voor jullie! Liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s